Het AtexLicht assortiment is samengesteld op basis van ervaring. Meer dan 24 jaar ontwerpen van lichtplannen heeft de keuze bepaald van het assortiment van armaturen. Veel armaturen zijn door ons beproeft en toegepast in projecten. De nieuwste eisen van armaturen voor levensduur en energieverbruik bepalen onze norm. Door samenwerking met Europese partners kan voldaan worden aan de eis van volume productie en daardoor aangeboden worden voor een scherpe prijs.

De ontwikkeling van ons armaturen programma is een wisselwerking tussen marktvraag en innovatie van lichttechniek en daardoor een continue proces. Op onze site worden (maandelijks) nieuwe armaturen en lichttechnieken gepresenteerd, online staat altijd het actuele aanbod. Catalogi worden om reden van de verandering in productaanbod zoveel als mogelijk digitaal gepresenteerd en zijn als pdf op de site beschikbaar. Gedrukte versies zijn er ook voor u en worden 1 x per jaar vernieuwd. Bestel hier de AtexLicht catalogus.

Het assortiment van AtexLicht is verdeeld in een aantal categorieën en onderverdeeld in armatuur soorten. Onderstaande vindt u een eenvoudig overzicht van deze verdeling welke op deze site ook in e-commerce filters is verwerkt. De technische data van onze armaturen is bij elk armatuur direct in een overzicht gepresenteerd en te downloaden als pdf. Daar waar lichttechnische data relevant zijn kunt u deze ook daar vinden en downloaden. Een groot deel van ons assortiment tonen wij met 360 graden beelden. Voor een juiste vormgeving en kwaliteit beoordeling zijn eenvoudig modellen te bestellen. Voor de juiste keuze van armaturen kunnen wij u adviseren. Ons advies kan betrekking hebben op het toepassen van een enkel armatuur of het ontwerp van een volledig lichtconcept. Voor uw lichtvraag klik hier.

Binnenverlichting

Buitenverlichting
 Ledstrips & modules

Heeft u een vraag of wenst u advies, mail ons onderstaande formulier of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 162 – 52 34 42  wij zijn u graag van dienst.