ATEXLICHT IN DE PAREL VAN BREDA

  • admin-mark
  • 02-05-2016
  • Reacties uitgeschakeld voor ATEXLICHT IN DE PAREL VAN BREDA
  • Blog


AtexLicht levert de algemene verlichting voor een geweldige woonplek BREDA VOORUIT! Direct aan de historische binnenstad in het hart van het nieuwe Breda ontwikkelt zich een dynamische wijk rond het grootstedelijke station. 
Over een lengte van maar liefst 500 meter worden uiteenlopende woningen gebouwd; luxe appartementen, stadswoningen met dakterras, stadswoningen met tuin en stadsvilla’s. BREDA VOORUIT is niet de enige nieuwbouwlocatie in Breda, maar wel met voorsprong de beste. Hier heeft u de lusten van de binnenstad winkelen en uitgaan op loopafstand èn een goede bereikbaarheid. Jarenlang diende de grond onder BREDA VOORUIT als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Verderop werd het gebied vooral gebruikt door Oranjeboom en Hero, bedrijven die tot het historisch erfgoed van Breda mogen worden gerekend. Aan het spoor stonden de kratten bier en frisdrank huizenhoog opgestapeld. Zo maakte de treinreiziger kennis met de stad. In de loop der tijd groeide het treinverkeer flink door het toenemend belang van Breda als studentenstad, en trok de industrie langzaam weg uit de binnenstad. Die twee ontwikkelingen boden ruimte aan de ambitie om het stationsgebied te ontwikkelen tot een hoogstedelijke concentratie van wonen, ondernemen, werken en ontmoeten.


Ook de openbare verlichting in dit gebied is een AtexLicht product welke twee jaar terug is opgeleverd gezamenlijk met de nieuwe infrastuctuur van deze omgeving.


Deel deze pagina met uw vrienden via social media of stuur een link door via mail.