CASAMBI IN ATEXLICHT ARMATUREN

  • Louis De Wit
  • 09-11-2018
  • Reacties uitgeschakeld voor CASAMBI IN ATEXLICHT ARMATUREN
  • Blog

Vanaf nu worden diverse armaturen van AtexLicht ook uitgevoerd met de Casambi bluetooth technologie. Eenvoudig en slim uw licht schakelen of sturen via de traditionele schakelaar en uw smartphone of tablet als afstandbediening.

De Casambi oplossing is intuïtief, er is geen extra bedrading,nieuwe schakelaars of netwerk nodig. Verlichting schakelen, sturen, dimmen, tijdschakeling of aanwezigheidsdetectie alle noodzakelijke functies zijn gekoppeld. Armaturen of armatuur groepen  worden eenvoudig bestuurd middels een app via uw telefoon of tablet.

AtexLicht Casambi schema

Na installatie zijn alle sturingen eenvoudig door de gebruiker te configureren en zijn aanpassingen door te voeren zonder extra kosten van technische ondersteuning. Casambi is een protocol op basis van bluetooth verwerkt in een chip en is geen merk  of armatuur gekoppelde oplossing.

Veel van onze AtexLicht armaturen kunnen wij inmiddels voorzien van een deze technologie. De besturing techniek is zowel toepasbaar in woningen ( consumenten markt) als in bedrijfsmatige omgevingen (professionele markt). De gebruikersinterface is zo gemaakt dat iedereen – ongeacht technisch kennis – dit systeem direct kan gebruiken. Klik hier voor meer  informatie over de Casambi oplossing.

 


Voorbeeld van AtexLicht armaturen voorzien van geïntegreerde Casambi technologie. Klik op de foto voor meer info.

 

 

Dimbare casambi led railspot 3000 kelvin                                      Casambi tunable white led paneel


 Casambi railspot                                Casambi tunable 3000K-500 Kelvin led paneel