Omschrijving casambi Bluetooth-module

CBM-001 is een Klasse 2 ingebedde Bluetooth 4.0-module die ontworpen is om te worden geïntegreerd in LED-stuurprogramma’s, verschillende toepassingen voor verlichtingstoepassingen, verlichtingsarmaturen en LED-lampen. Het is voorgeprogrammeerd met Casambi’s eigen firmware waardoor het volledig compatibel is met andere Casambi-apparaten.

Casambi cbm-001

CBM-001 wordt draadloos bestuurd met Casambi-smartphones en tablets met behulp van Bluetooth 4.0-protocol. Apparaten vormen automatisch een zelfherstellend en zelforganiserend draadloos mesh-netwerk, zodat een groot aantal armaturen vanaf elk punt kan worden bediend. Er is geen externe gateway-module nodig.

CBM-001 bevat een krachtige 32-bits ARM® Cortex ™ -M0 CPU en een 2,4 GHz transceiver met ingebouwde antenne en optionele bijpassende circuits. Verschillende externe componenten, zoals bewegingsmelders, omgevingslichtsensoren en PWM-circuits, kunnen op de module worden aangesloten met behulp van de 12 universele I / O-pinnen.

CBM-001 kan zowel in horizontale als verticale positie worden gemonteerd, waardoor het zeer veelzijdig is voor projecten met verschillende vormfactoren.

toepassingen
– LED-stuurprogramma’s, 1-4 kanalen
– Verschillende toepassingen voor lichtregeling
– Verlichtingsarmaturen
– Enkele en veelkleurige LED-lampen