Bij de lancering van de eerste AtexLicht totaal catalogus zijn vanaf 2016 ook alle producten leverbaar vanuit het centraal magazijn. Om kostenreductie van voorraden te bewerkstelligen is gekozen voor samenwerking met diverse Europese partners met 1 centraal magazijn. De groeiende marktvraag van just in time leveringen en verlaging van kosten door gezamenlijk beheren van voorraad is hiermee beantwoord.

Orders van producten uit onze totaal catalogus worden vanuit ons centraal magazijn geleverd in Raamsdonksveer. Vanaf hier wordt het lokale transport verzorgd. Franco leveren wij vanaf € 500,= netto orderwaarde. Onderstaande tarieven gelden voor leveringen onder het franco bedrag binnen Nederland. Bekijk hier de transportkosten buiten Nederland.


Regulier transport (7 werkdagen)
Voor goederen uit onze totaal catalogus welke binnen 7 werkdagen geleverd dienen te worden berekenen wij voor een pakket tot 120x60x60 cm en niet zwaarder dan 25 kilo  € 12,=. Meerdere pakketten worden op gelijke wijze in rekening gebracht.
Voor een palletzending wordt € 50,= per pallet in rekening gebracht.

 

 

Sneltransport (3 werkdagen)
Voor goederen uit onze totaal catalogus welke binnen 3 werkdagen geleverd dienen te worden berekenen wij sneltransportkosten. De kosten voor een pakket tot 120x60x60 cm en niet zwaarder dan 25 kilo bedragen € 15,=. Meerdere pakketten worden op gelijke wijze in rekening gebracht. De kosten van sneltransport van een palletzending bedragen € 90,= per pallet.

 

 

Express transport (24 uur)
Voor goederen uit onze totaal catalogus welke binnen 24 uur geleverd dienen te worden zijn aanvullende transportkosten van kracht. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het volume en worden op aanvraag voor u inzichtelijk gemaakt.

 

 

 

Zelf afhalen
Afhalen van producten is mogelijk, dit kan aangegeven worden bij het plaatsen van uw order of gaande het leveringsproces middels mail of telefonisch contact. De kosten voor levering komen dan te vervallen.

 

 

 

Kosten van lengte transport >2 mtr zijn afhankelijk van lengtes en worden op aanvraag voor u inzichtelijk gemaakt. Wenst u meer informatie of wilt u uw bestelling laten bezorgen naar een land anders dan Nederland, bel dan gerust onze klantenservice op telefoon nummer +31 (0) 162 25 34 42. of stuur ons onderstaande uw vraag.