GARANTIE
AtexLicht neemt de garantie termijn van de producenten over. De meest voorkomende garantie periode is 1 tot 2 jaar. Daarnaast zijn er aanvullende garantieperiodes welke veelal van toepassing zijn op LED armaturen. Garantie en aansprakelijkheid op arbeid is niet van toepassing. Voor meer informatie van garantie bepalingen zie hiervoor ook onze levering en algemene voorwaarden klik hier.
 

RETOUREN
AtexLicht.nl is geen consumenten webshop maar primair gericht op levering aan bedrijven waar op basis van een offerte orders worden geplaatst. Er is geen recht van retour zenden. Consumenten kunnen bij AtexLicht offertes aanvragen en orders plaatsen op basis van een gelijke procedure en leveringsvoorwaarden als geldt voor bedrijven. Op basis van deze voorwaarden en procedure heeft een bedrijf of consument geen recht van retour. Afwijkingen hierop kunnen alleen schriftelijk worden aangevraagd en overeengekomen.

Voor vragen over garantie kunt u gebruik maken van onderstaande formulier of bel ons op tel nummer +31 (0) 162 52 34 42.