Onze ervaring kent een historie van meer dan 24 jaar waarin vele lichtprojecten zijn gerealiseerd. Het maken van complete lichtconcepten is een expertise die wij tot in detail beheersen. Lichtplannen worden door ons ontworpen in een balans van functionaliteit en beleving. Wij zijn bekend met de laatste innovaties en weten hoe om te gaan met het vraagstuk energie.

Onze directe en frequente communicatie met onze producenten geven ons inzicht in de laatste toepassingsmogelijkheden van LED. Het maken van lichtplannen, berekeningen en vormgevingskeuzes gebeurt volledig in eigen huis. Wij werken met de nieuwste software om lichtontwerpen te visualiseren

Als het gaat om maatwerk of specialistische oplossingen hebben wij een directe lijn met de designafdelingen van producenten om gezamenlijk de oplossing te creëren. Afhankelijk van de omvang van het lichtplan worden ontwerpkosten voor het maken van een lichtconcept bepaald. Voor een advies voor een juiste armatuur keuze of lichtconcept stuur ons hier uw licht vraag of bel ons, wij zijn u graag van dienst. Voor een inzicht in kosten voor een advies klik hier voor meer informatie.


Klik op onderstaande afbeeldingen om onze referenties te bekijken.

Kantoren

Showrooms

Winkels


Restaurants

 

Scholen

 

Zorgcentra

 

Kinderdagverblijven

 

Kerken

 

Productiehallen

 

Crematoria

 

Gezondheidscentra

 

 

Tuin verlichting

Onderwater verlichting

Aanstraal verlichting

 

Openbare verlichting

 

Openbare verlichting specials

 

Heeft u een vraag over licht, armaturen of wenst u een compleet advies. Stuur uw vraag via onderstaande formulier, of bel ons op nummer (0162) 52 34 42 wij zijn u graag van dienst.