U kunt bij AtexLicht armaturen bestellen als bemonstering voor uw lichtproject en ter beoordeling van de kwaliteit, detaillering of exacte maatvoering. Voor een aanvraag kunt u gebruik maken van onderstaande aanvraagformulier. Na aanvraag ontvangt u een email met de voorwaarden voor het beschikbaar stellen van een model. De leveringsvoorwaarden van modellen kan per product verschillen. Ter informatie zijn onderstaande de meest voorkomende voorwaarden omschreven.

  • Armatuur modellen die worden afgemonteerd voor beoordeling worden gefactureerd op basis van een zeer gunstige modelprijs en kunnen niet retour worden gezonden. Doordat montage sporen altijd waarneembaar zijn is het armatuur niet meer geschikt voor verkoop aan derden. Het voorraad beleid van AtexLicht sluit retourzending uit.

  • Armatuur modellen die niet worden afgemonteerd en alleen uit de verpakking worden gehaald ter beoordeling kunnen retour gezonden worden. Bij levering van het model ontvangt u een factuur en na retour zending ontvangt u een creditnota. De creditnota zal per omgaande worden verwerkt mits het armatuur onbeschadigd is en in een originele verpakking is ontvangen. Het recht van retour zenden vervalt na 30 dagen.

  • Producten waar producenten retour kosten voor in rekening brengen worden door ons doorberekend. De kosten hiervan worden vooraf per email aan u bevestigd. Het meest voorkomende percentage retour kosten is 20% van de bruto prijs van het product. Modellen van lichtsystemen, kappen of grote objecten zijn vaak beschikbaar als fragment van het systeem of als monster van het materiaal, deze worden over het algemeen zonder kosten beschikbaar gesteld.

Mocht u vragen hebben bel ons wij zijn u graag van dienst +31 (0) 162 52 34 42 of maak gebruik van onderstaande formulier.