De informatie op de AtexLicht site is voor iedereen beschikbaar. U heeft inzicht in de bruto prijs exclusief BTW van een product en de relevante informatie zoals technische data. Een offerte aanvraag resulteert in een aanbieding met een netto prijs. De korting is mede afhankelijk van het bestelvolume en of u een eindgebruiker of een wederverkoper bent. Met een account heeft u na inlog direct inzicht in uw netto prijzen en de voorraad en kunt u online bestellen.

AtexLicht.nl is er voor u, als u wilt inkopen, inspireren, of informeren. De AtexLicht site biedt een overzicht van armaturen van ons merk, diverse voorbeelden van lichtoplossingen en toepassingen. Onze producten worden in diverse korting niveaus aangeboden aan installateurs en wederverkopers, zakelijke eindgebruikers en consumenten.  Onze kennis delen wij met afnemers ,architecten en electro technische adviseurs. Bekijk hier ons armaturen overzicht of klik hier voor onze interactieve catalogus

Wenst u informatie of wilt u dat AtexLicht een lichtconcept voor u verzorgt, neem dan vrijblijvend contact met ons op +31 (0) 162 – 52 34 42 of gebruik onderstaand contactformulier.